01.02.2016  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Walraven øger salget i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den hollandske virksomhed Walraven, der er producent af ophængssystemer til VVS og EL-branchen, har haft et godt år i Danmark i 2015 med stigende dagligt salg og success med introduktion af nye produkter.

Walraven driver sin virksomhed via salg til grossist-ledet, og producerer selv en stor del af sit samlede sortiment. Og netop det faktum at de er egenproducenter, har vist sig at være én af fordelene i dagens marked. Daniëlle Maasdam, Regionschef for Nordvest Europa og Export, forklarer:

"Dét at vi har egen produktion, giver os en fleksibilitet og et kendskab til egne produkter der gør, at vi hurtigt kan tilpasse os efterspørgsler fra markedet og komme med nye innovative produkter.

Åbningen af vores Nordiske afdeling har også en positiv effekt, så vi kan besøge kunderne hvor de er, og give en støtte som grossister og montører nyder godt af. Det ser man bl.a. ved fremgangen af  projekter, der via vores tekniske projektering har fået et boost. Her tilbyder vi tegninger, beregninger, belastningstabeller og præ-fabrikerede løsninger"

"Sammenlignet med 2014 har Walraven øget sit salg med over 10% på det danske marked, hvor især brandsikring af installationer og gennemføringer har været med til at trække salget op. Det er et segment der også vil blive fokuseret meget på i 2016", forsikrer salgschefen for Walraven Nordic AB, Casper Jørgensen.

Hvis du vil vide mere om hvordan du handler med Walraven, eller lære mere om produkterne, så gå til Walraven’s webkatalog eller kontakt på tel. +45 4637 0510 eller på e-mail salgnorden@walraven.com

Tags: Walraven

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere