13.09.2016  |  VVS  |  Branchen

Wavin samler aktiviteterne i Hammel

Wavin drejer nøglen om i Horsens – kun for at samle al administration og produktion i Hammel.

Plastrørsproducenten Wavin samler per 1. januar 2017 alle danske aktiviteter i den midtjyske by Hammel, hvilket betyder, at Horsensafdelingen lukker. Det sker efter flere år med vækst og med et ønske om at skabe det bedste afsæt for at fortsætte den opadgående kurve i fremtiden.

”Vi befinder os i en travl vækstperiode, hvor vi næsten har firedoblet vores omsætning på VVS-området i de seneste ti år. Den udvikling vil vi understøtte ved at samle hele vores produktion i Hammel. På den måde kan vi strømline og bedre udnytte vores viden og erfaring”, siger Per Dollerup Mikkelsen, adm. direktør i Wavin.

Læs også: Blå rør er til drikkevand – ikke regnvand

Wavin vil gerne beholde alle 43 medarbejdere fra Horsens-afdelingen, når virksomheden flytter til Hammel. Derfor er ledelsen gået i dialog med de ansatte med henblik på at finde tiltag, der kan gøre flytningen lettere og mere attraktiv for den enkelte medarbejder.

”En virksomhed er ikke bedre end de mennesker, som arbejder der. Kulturen i vores Horsens-afdeling har altid været kendetegnet ved at være meget entreprenant, og det er i høj grad derfor, vi har oplevet så stor succes inden for VVS-området. Afskedigelser har aldrig været en del af flytteplanen, og derfor håber vi, at størstedelen af vores medarbejdere rykker med”, forklarer Per Dollerup Mikkelsen.

Læs også: Producent sætter vandbesparelser på dagsordenen

I kølvandet på flytningen forventer Wavin, at de lavere omkostninger til færre lokationer vil styrke virksomhedens konkurrenceevne. 

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere