10.05.2021  |  EL  |  Branchen

Webinar 17/5: PCSCHEMATIC Automation og Panelrouter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dette gratis webinar giver dig en grundig introduktion til, hvordan du bruger det indbyggede værktøj kaldet Panelrouter.

Dette gratis webinar giver dig en grundig introduktion til, hvordan du bruger det indbyggede værktøj kaldet Panelrouter.

Panelrouter er et værktøj, der kan hjælpe dig med at generere brugsklare data til et komplet sæt ledninger til dit panel. Under dette webinar lærer du om de muligheder, indstillinger og regler, der er nødvendige for at generere data.

Spørgsmål er meget velkomne.

Webinaret afholdes fra kl. 11.00-12.00

Tilmeld dig nu!

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere