Event

WEBINAR | Bliv klogere på Legionella

BWT Danmark

www.bwt.dk

  • kundeservice@bwt.dk
  • +45 43 600 500
  • Geminivej 24
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 15.04.2021
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Online
Tilmeld  

Coronavirus har efterhånden lukket ned for mange virksomheder og offentlige institutioner. Det betyder, at mange bygninger er tomme eller anvendes i et mindre omfang, hvilket forårsager en øget risiko for legionellavækst i vandsystemerne. Selvom man inden nedlukningen har tømt diverse systemer for vand, anbefales det alligevel at foretage en desinfektion af systemerne samt en vandanalyse før genåbningen for at sikre en høj vandkvalitet.

På webinaret kan du bl.a. høre om hvordan du kan beskytte dit vandsystem med skyllaanlæggget RECI RørFlush®. Anlægget skyller med et øget vandtryk, og vandet er tilsat luft for ekstra effekt. Derudover skyller det begge veje i rørene, hvilket fjerner langt flere urenheder.


Hvad er legionella?
Legionella er en bakterie, der ved visse temperaturer og stillestående vand, har gode vækstbetingelser i vand-og rørsystemer, klimaanlæg, spabade, brusere og andet udstyr, hvis ikke man er opmærksom på vedligeholdelsen. Bakterien kan give mennesker alvorlige infektioner, hvis vandpartiklerne bliver inhalereret eller ved arbejde i vanddampe.


Tilmeld dig - og bliv klogere på dine muligheder omkring legionellasikring
Webinaret er gratis og tager ca. 20 minutter. Bagefter er du godt klædt på i kampen med legionella og kan rådgive andre om forebyggelsen af både biofilm og legionella.

Vi sender dig et link til webinaret, når du har tilmeldt dig.

Vi høres ved!

//BWT Danmark

Tags: BWT Danmark

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere