Event

WEBINAR | Lær alt om vores nye kategori: Vandfiltre til vandhanen

BWT Danmark

www.bwt.dk

  • kundeservice@bwt.dk
  • +45 43 600 500
  • Geminivej 24
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 09.04.2021
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Online
Tilmeld  

Nyt år, ny kategori! Vi er klar til at sparke det 2021 i gang med en opgradering af vandet i vores vandhaner. For hvordan får man egentlig det bedste ud af sit vand?

Vores nye AQA drink vandfiltre sørger for at optimere drikkevandet ude hos forbrugeren - hvad enten de bor i hus eller lejlighed. Det betyder, at markedet er stort. Og du kan blive en del af det.


Lær alt om filtertyperne, vandhanerne og installationen

På webinaret bliver du klogere på alle filtertyperne og deres individuelle funktioner og egenskaber. Forbrugeren kan nemlig optimere deres vand alt efter om de drømmer om bedre smag, vand uden kalk eller sund og sikkert vand uden fare for bakterier og sprøjtegifte. Derfor er der et filter for enhver.

 

Udover træning i vandfiltrene, lærer du også om de tilhørende GROHE vandhaner, der kan tilkøbes i forbindelse med køb af vandfiltrene. Du får også styr på alt praktiske omkring installationen, så du selv kan tage ud til kunden og installere AQA drink vandfiltre.


Tilmeld dig - og bliv klar til salg og installation af vandfiltrene

Så tilmeld dig vores gratis webinar - det tager omkring 45 minutter og bagefter er du fuldstændig klædt på til at kunne forhandle, tilbyde og installere de nye AQA drink vandfiltre hos dine kunder.

Vi sender dig et link til webinaret, når du har tilmeldt dig.


Vi høres ved!

//BWT Danmark


Læs mere om vandfiltrene lige her: https://shop.bwt.dk/bwt-vand-i-dit-hjem/vandfiltre-til-vandhanen

Tags: BWT Danmark

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere