22.03.2022  |  EL  |  El-materiel

Webinar: Signalintegritet og impedans

Indhold fra partner Hvad er dette?

Polar, NCAB og Phoenix Contact er gået sammen om at organisere et webinar om signalintegritet og impedans den 6. april 2022.

Polar, NCAB og Phoenix Contact er gået sammen om at organisere et webinar om signalintegritet og impedans den 6. april 2022.

Baseret på princippet “On the subject of signal integrity - from calculation via interconnection technology to the printed circuit board - with a focus on impedance” vil virksomhederne dele deres ekspertviden om optimering af impedans på printkortet. Det hastigt stigende krav om signalbåndbredde går hånd-i-hånd med øgede, strenge krav om dataintegritet.

Fra forskellige perspektiver vil eksperterne Hermann Reischer fra Polar Instruments, Michiel Op den Camp fra NCAB Group Benelux og Sebastian Stamm fra Phoenix Contact fortælle, hvordan faktorer som frekvens, materialer, geometri og komponenternes placering bidrager til transmission med lave tab og lav refleksion. Deltagerne i webinaret kan se frem til praktisk og teknisk viden om emner fra printkortdesign og produktion, måleudstyr og simulation til printkorttilslutningsteknologi.

Det gratis, engelske event finder sted i to sessions fra 10.00-12.00 pm for Europa og 01.00-03.00 pm for USA. Detaljeret information og tilmelding findes på https://www.ncabgroup.com/signal-integrity-and-impedance.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere