18.05.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

wedi – nu en del af Spark Vision

Indhold fra partner Hvad er dette?

Endnu engang innoverer wedi – nu med nyheden om, at wedis produktsortiment visualiseres i Spark Visions tegneprogram; Spark Blueprint ™.

Tegneprogrammet Spark Blueprint ™ er et professionelt salgsværktøj til detailhandlere af fliseprodukter, men også for den moderne entreprenør.

Med Spark Blueprint ™ tegnes et komplet badeværelse med møbler, hygiejneartikler, fliser og designoverflader på mindre end ti minutter. Blueprint beregner materialeforbrug og en komplet pris.
Når rummet er oprettet, produceres en udførlig specifikation, der viser, hvordan badeværelset skal bygges, og hvordan fliserne skal placeres.

Samarbejde med Spark Vision
wedi har tegnet en 3 års aftale, hvor wedi og Spark Vision sammen vil udvikle wedis produktprogram.
Udviklingen en er løbende proces, der strækker sig over de kommende 3 år, hvor wedis bænke-, gulvsystemer og designelementer løbende vil blive implementeret. I første omgang er det wedis Top Wall sortiment, der bliver integreret.

Kontakt wedi for yderligere information:

Wedi GmbH Danmark
Hvedemarken 5
3520 Farum
Danmark
Tlf. 4738 2329

info@wedi.dk
www.wedi.dk
www.bygmedwedi.dk

Mere fra wedi GmbH

wedi GmbH

https://www.wedi.de/dk/

En rigtig god arbejdsmiljøvenlig løsning på grund af lav vægt, og yderst velegnet til baderum, da wedi er 100 % vandtæt, samtidig er løsningen ligeledes både energi- og miljøvenlig! wedi er systemudbyder af innovative byggeprodukter. Hos os finder de et bredt sortiment inden for individuelle ønske badeværelser fx med dampoaser, fl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere