25.11.2020  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

wedi - Din shampoo lige ved hånden…

Indhold fra partner Hvad er dette?

Shampoo nichen, der er blevet enhver kvindes ønske i badeværelset, er wedi Sanwell shampoo niche. Opbevaring af sæber og hårprodukter lige ved hånden i brusebadet, er funktionelt, smart og gør rengøring til en let sag på badeværelset.

Kender du det? 

Med vandet silende i øjnene famler du i blinde ned efter den rigtige shampooflaske på gulvet.
Noget så simpelt som blot at række hånden ud og fange det man skal bruge i brusebadet, det er en løsning wedi kan levere. Med wedis shampoo niche til opbevaring af sæber og hårprodukter er dette nemlig muligt. 
Sæbeflaske rodet forsvinder fra gulvet, og rengøringen bliver nemmere, når flaskerne kommer på sin rette hylde.

”Det er da en slags hverdagsluksus. Det er jo både rart, at jeg ikke skal bøje mig ned, og så er det heller ikke kønt at se på, når flaskerne står på gulvet. Desuden bliver det jo også nemmere at skrabe fliserne for vand efter badet, når de ikke står på gulvet. På den måde har indsatsen flere gode funktioner”, siger Sara Varberg, der er en af de almindelige danskere, som har fået lavet en sådan niche i brusebadet.

Pladsbesparende praktisk

Ud over at det er et visuelt pænt look i en bruseniche, så er indsatserne pladsbesparende, da væggen i brusenichen udnyttes optimalt. 

wedis shampoo niche kommer i to standardstørrelser, 20x40 cm og 30x60 cm i indvendigt mål, men kan derudover også laves i specialmål i standard wedi byggeplader. Shampoo nicherne er lette at montere, da de kan limes sammen med andre wedi plader eller direkte på et lægteskelet – det eneste man skal huske på, er at forhøre om højden på shampooflaskerne i husstanden.

Funktionalitet og design

Til standard shampoo nicherne tilbyder wedi desuden 100% vandtætte designoverflader, som er tilpasset og klar til montering med wedi tætningsmiddel 610. Designoverfladerne wedi Top line findes i 5 forskellige farver og med det moderne, fugefri udtryk, er wedi Top line med til at give badeværelset et moderne look.

Tendenser i badeværelset

Er det tid til forkælelse af dig og dit badeværelse og går du med tanker om at bygge om eller bygge nyt. Så husk, at forskellen ligger i detaljen. Uanset om du er til det grafiske, stilrene eller det naturlige, så er det helhedsindtrykket der tæller. wedi tilbyder mange forskellige muligheder med smarte funktioner som shampoo nicher, bænke, runde brusekabiner eller reolopbygninger. wedi giver dig hermed muligheden for at indrette dit badeværelse, så det lige præcist opfylder dine ønsker. 

Intelligente løsninger kendetegner wedis vådrumssystemer

Intelligente løsninger og produkter, der giver håndværkere en række fordele, er kendetegnende ved wedis vådrumssystemer, der på tværs af produkterne er henvendt til kvalitetsbevidste aktører i branchen, som hele tiden er på udkig efter gode løsninger af høj kvalitet, der samtidig kan minimere installationstid og derved forbedre økonomien i projekterne. 

Læs mere på bygmedwedi.dk og wedi.dk

Mere fra wedi GmbH

wedi GmbH

https://www.wedi.de/dk/

En rigtig god arbejdsmiljøvenlig løsning på grund af lav vægt, og yderst velegnet til baderum, da wedi er 100 % vandtæt, samtidig er løsningen ligeledes både energi- og miljøvenlig! wedi er systemudbyder af innovative byggeprodukter. Hos os finder de et bredt sortiment inden for individuelle ønske badeværelser fx med dampoaser, fl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere