05.03.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Wera giver nye vinkler på kendt værktøj

Indhold fra partner Hvad er dette?

Værktøjsrebellerne har gjort velkendt håndværktøj mere effektivt og sikkert.

Wera kalder sig selv for ’tool rebels’, og værktøjsrebeller er lige det, de er. De skruer nemlig lige en tand mere op for kreativiteten og gør tingene anderledes, smartere og mere ’hardcore’ – men med stor respekt for kvalitet. Det ser man tydeligt i især Joker og Zyklop Speed.

Joker – gaffelnøglen, der holder på møtrikkerne

Det er ikke for sjov, at Wera har introduceret Joker. En fastholdelsesplade betyder, at den holder møtrikker fast og ikke smutter af bolthovedet ved lange iskruninger. Det sparer besvær og ømme knoer. Et lige gaffelhoved og en returvinkel på bare 30° gør den tidskrævende vending af nøglen unødvendig, når det kniber med pladsen.

Læs også: Lemvigh-Müller har fået en rebel i familien

Zyklop Speed – det multifunktionelle skraldehåndtag

Zyklop Speed er Weras bud på et skraldehåndtag til håndværkeren, der både vil spare tid og plads i værktøjstasken. Det kompakte skraldehoved kan roteres 180° i forhold til håndtaget og bruges i en hvilken som helst vinkel – fx på linje med det ergonomiske skruetrækkerformede greb. Så har man også et effektivt værktøj til hurtig iskruning af lange bolte.

Forlængerled og forkrøppet håndtag er heller ikke nødvendigt med Zyklop Speed.

Tør du også være en rebel?

Du kan få håndværktøj fra Wera i Lemvigh-Müllers webshop Mit Lemu. Se udvalget her.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.   Få dine varer fra dag til dag Vi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere