08.03.2023  |  EL  |  Intelligente installationer

Wexøe har den største sensorserie i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Wexøe tilbyder det brede sortiment af infrarød og højfrekvens bevægelsessensorer fra Steinel

Infrarød og højfrekvens -teknologi – med sensorerne fra vores 3000-serie får du altid den rigtige bevægelsessensor. Ved hjælp af COM1, PF, DALI-2 APC, DALI-2 IPD eller KNX-interfaces, kan selv de største projekter gennemføres ubesværet og nemt. I forbindelse med vores Smart Remote-styring kan konfiguration og styring ikke være nemmere via en tablet eller smartphone. Til brug i mørke lofter eller vægge fås udvalgte sensorer også i sort. Som noget nyt i sortimentet er der indbygningsversioner til hurtig montering i nedsænket lofter.

Bevægelsessensorer til ethvert behov – Steinel 3000-serien.

Bevægelsessensorerne i 3000-serien fås i mange forskellige udgaver med specialudviklede linser til forskellige anvendelsesområder, fra det simpleste kælderlager til højlagerhuse, samt trappeopgange. 3000-serien er velegnet overalt, hvor fodgænger- og køretøjsbevægelser skal detekteres sikkert og energieffektivt.

5 forskellige grænseflader og 5 designs. Vælg mellem indbygning eller påbygning. Afdækningerne fås i kvadratisk eller rundt design.

Hele 3000-serien fungerer med Smart Remote og tilhørende app, som giver mulighed for hurtig og nem idriftsættelse og styring af Steinels tilstedeværelses- og bevægelsesdetektorer.

Læs mere her eller downloade vores flyer

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere