08.03.2023  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Wexøe leverer komplette færdigbyggede og testede modulære datacentre

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi ved, at alle projekter er forskellige, og at udvælgelse, opsætning og konfiguration af nye datacenterløsninger er ekstremt vigtigt. Få Wexøe til at hjælpe med at designe løsninger der imødekommer dine behov.

Vi har den rigtige løsning til dine unikke behov

Vi ved, at alle projekter er forskellige, og at udvælgelse, opsætning og konfiguration af nye løsninger er ekstremt vigtigt. Få Wexøe til at hjælpe med at designe løsninger der imødekommer dine behov. Uanset om du ønsker at konfigurere modulære datacentre, udvide kapaciteten, tilbyder Vertiv præfabrikerede løsninger der kan tilpasses dine eksakte behov. Vi leverer din komplette færdigebyggede og testede modulære datacenter. Løsningerne er testede på Vertivs fabrikker. Herefter bliver demonterede og sendt til ønskede lokation og idriftsat.

  • Vertiv™ MegaMod™ er en præfabrikeret modulær datacenterløsning af høj kvalitet, der kan implementeres i udvidelige enheder på 0,5 eller 1 MW til IT Belastninger op til 2 MW eller mere.
     
  • Vertiv™ SmartMod™ Combo er en udvidelse til Vertiv SmartMod-familien, der giver et standardiseret tilbud til IT-implementeringer fra 180kW til 540kW og op til 104 IT-racks i alt.
     
  • Vertiv™ SmartMod™ Max er en enkel, konfigurerbart system, der udvider SmartMod™-platformens evne til at større indsættelser. For IT-implementeringer op til 210kW og op til 26 rack, SmartMod™ Max tilbyder en enkel måde at installere kapacitet i en brøkdel af den tid, et  datacenter kan tage at bygge og implementerer.

Læs mere om vores modulære datacentre her

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere