04.10.2022  |  EL  |  Energi

Wieland Electric slukker..

Indhold fra partner Hvad er dette?

Wieland Electric slukker for lysreklamer på facaderne.

Wieland Electric slukker for vores lysreklamer på facaderne.

Hos Wieland Electric vil vi gerne vise ansvarlighed, så per 1. oktober slukkede vi derfor vores lysreklamer på facaderne.
Direktør Kenneth Cronberg udtaler, at det vil være uansvarligt at bruge unødvendig energi på dette, når der i samfundet er andre steder der har større behov, samt at der ovenikøbet kan blive tale om at måtte nedlukke områder for el levering.
Vi havde ellers glædet os til at se vores lysreklame, når vi kommer kørende på motorvejen. Men i denne situation yder vi gerne dette offer.

At vi slukker for vores facadeskilte gør ikke den store forskel i det samlede regnskab, da vi har LED lys i dem, men vi håber naturligvis på, at der måske vil være andre der også vil gøre det – for vores alle sammen skyld.

Vi vil naturligvis løbende overveje om det forsat er nødvendigt at holde lysreklamerne slukket, og vi ser frem til at kunne tænde for dem igen når situationen er mere normaliseret.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte os på: sales.denmark@wieland-electric.com eller på telefon: 70 26 66 35.

Mere fra Wieland Electric A/S

Wieland Electric A/S

www.wieland-electric.com

Wieland Electric GmbH er en mellemstor, familie ejet virksomhed inden for elteknik og elektronik industrien. Med hoved kvarter i Bamberg i Tyskland. Wieland der fejrede sit 100 års jubilæum 2010, er blandt pionererne indenfor elektrisk tilslutnings teknologi. Den internationalt orienterede virksomhed, der bl.a. er markedsleder inden for stikbar installations teknologi til bygninger, ha…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere