30.10.2012

WiFi i alle AO butikker!

Indhold fra partner Hvad er dette?

I den digitale verden vi lever i, hvor smartphonen hyppigt skal bruge hurtigt net til fx AO's håndværker App. Er det rart med lynhurtig netadgang i butikkerne.

Skal du forbi en håndværkerbutik for at hente varer, kan du udnytte tiden til at få lynhurtig internetadgang. Der er gæstenetværk i alle håndværkerbutikker, og der tilbydes gratis adgang. 

Står du i en af deres håndværkerbutikker, og har brug for at komme på nettet med din smartphone, kan du benytte deres gæstenetværk. Netværket er tilgængeligt i alle deres butikker med navnet ”AO Guest”.

Efter at du har tilsluttet dig det trådløse netværk, bliver du bedt om at indtaste dit AO.dk brugernavn og kodeord. Hvis du ikke har et sådant, kan du skrive til support@ao.dk, som vil oprette det for dig. Du har også  mulighed for at henvende dig til personalet i butikken, som med glæde vil hjælpe en.
 
Som du garanteret godt ved, skal anvendelsen af internetadgangen overholde dansk lovgivning. Anvendelsen logges jf. lovkrav i Danmark og vil baseret på dommerkendelse udleveres til myndighederne.

Mere fra Brødrene A & O Johansen A/S

Brødrene A & O Johansen A/S

https://ao.dk/

  • ao@ao.dk
  • 70280000
  • Rørvang 3, 2620 Albertslund

AO - Danmarks lokale byggevaregrossist Med 50 håndværkerbutikker, et fuldautomatiseret lager samt prisvindende ehandelssystemer står vi klar til at servicere den danske byggebranche indenfor byggetekniske produkter. Ved siden af vores aktiviteter i Danmark, har vi ligeledes aktiviteter i Sverige, Norge og Estland. Med næsten 100 års erfaring, har vi…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere