04.04.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Wiha indgår samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Samarbejdet betyder blandt andet, at kunder får nemmere ved at finde Wihas værktøj i KlarPris!

Wiha tilbyder den professionelle håndværker et omfattende udvalg af førsteklasses kvalitetsværktøjer, fremstillet i en state-of-the-art produktionsproces, præget af en brugerorienteret innovationspolitik, overlegen ergonomi, sikkerhed og lang levetid.

“Wihas innovative håndværktøj er et af de foretrukne mærker i branchen. Derfor ser vi det som en kerneopgave at understøtte vores samarbejdspartnere med at få spredt budskabet om vores produkters gode egenskaber ud til slutbrugerne. Det er derfor vi har valgt at samarbejde med KlarPris.” – Morten Andersen, General Manager, Wiha Nordic A/S.


Vil du optimere dit indkøb og tjene flere penge?
Prøv KlarPris gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er! Prøv 14 dage gratis

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere