06.06.2018  |  VVS  |  Branchen

Witt & Søn overtager Broager VVS

VVS-firmaet Witt & Søn i Ullerup har overtaget Broager VVS. Det betyder, at firmaet bliver et af de største i området.

Witt & Søn i Ullerup mellem Sønderborg og Aabenraa overtog den 1. juni Broager VVS. Og det er en fusionering, der har ligget på tegnebrættet i et stykke tid, fortæller Michael Witt, ejer af familiefirmaet Witt & Søn.

Læs også: Installatørpanel: Sådan sikrer du dig mod tyveri fra varebilen 

”VVS-branchen er præget af en konstant teknologisk udvikling, der stiller voksende krav til både virksomhedernes størrelse og medarbejdernes kompetencer. Vi har gennem længere tid været på udkig efter at kunne overtage en velrenommeret virksomhed, som profilmæssigt passer til os. Det har vi fundet i Broager VVS”, siger han.

Og det sker på et tidspunkt, hvor ejeren af Broager VVS, Arne Hadberg, er interesseret i et generationsskifte.

”Vores opgave er nu, populært sagt, at få én plus én til at give tre. Det kan vi kun opnå ved fortsat at give vores kunder de bedste løsninger og den rigtige service", siger Michael Witt.

Fordobling af medarbejdere 
Både Witt & Søn og det tidligere Broager VVS beskæftiger seks medarbejdere hver, og derfor vil fusioneringen betyde, at antallet af medarbejderne bliver fordoblet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Ved at forene kræfterne med Witt & Søn får vi en endnu stærkere platform, og kan tilbyde vores kunder flere løsninger", siger Arne Hadberg, der fortsætter som projektleder i Witt & Søn.

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere