01.09.2014  |  VVS  |  Branchen

XL-Byg vil konkurrere med VVS-grossister

Med lanceringen af et stort fast VVS-sortiment til professionelle håndværkere og et løfte om dag-til-dag levering, vil XL-Byg konkurrere med de etablerede VVS-grossister.

Mange håndværkere og entreprenører efterspørger lettere adgang til VVS-produkter i de mindre lokalsamfund uden for landets storbyer. Det oplever byggevarekæden XL-Byg, som nu vil imødekomme efterspørgslen.

XL-Byg, der hovedsageligt har forretninger i mindre byer, etablerer et fast sortiment bestående af de 350 mest solgte VVS-produkter på markedet. Det nye VVS-sortiment retter sig primært mod professionelle VVS-håndværkere og andre relevante kundegrupper som viceværter og varmemestre i offentlige institutioner og boligselskaber.

”Vi har mange års erfaring med at handle med professionelle håndværkere. Derfor er det også nærliggende at udbygge vores produktplatform, så vi fremover kan imødekomme de professionelle kunders behov for lettere tilgængelighed til et stort professionelt VVS-sortiment”, fortæller Lars Eskerod, produktchef i XL-BYG.

VVS artikler fra dag-til-dag
Udover det nye faste VVS-sortiment tilbyder XL-BYG samtidig dag-til-dag levering af 30.000 andre VVS-artikler. Alle produkter inden for varme, sanitet og tekniske fittings kommer fra kendte mærkevareproducenter.

”Med det nye professionelle VVS-sortiment samt muligheden for dag-til-dag levering af mere specielle artikler får kunderne nu endelig en ægte lokal VVS–grossist”, slutter Lars Eskerod.

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere