05.09.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

ZerAx® UL noteret

Indhold fra partner Hvad er dette?

I forbindelse med en i NOVENCO tids største leverancer, er en ZerAx ventilator type AZN 1600 blevet certificeret at UL. Testen udførtes af Force Technology i deres nyeste og unikke laboratorie på det gamle skibsværft Lindø i Odense.

Her overværede specialister fra UL hvordan ZerAx ventilatoren blev udsat for de af kunden specificerede 42 °C. Med top-karakterer i testen er denne ZerAx nu officielt UL-noteret.


The Underwriters Laboratories (UL) er en uafhængig global konsulentvirksomhed for sikkerhed med 125 års erfaring i analyse af sikkerheden af nye teknologier. UL mærket er anerkendt og accepteret over hele verden.

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere