08.03.2017  |  VVS  |  Branchen

Bravida Danmark køber sjællandsk entreprenørvirksomhed

Hos Bravida Danmark har man øjnet muligheder i entreprenørvirksomheden JFE, der er en efterspurgt leverandør af fjernvarme- og gravearbejder på Sjælland.

Med købet af samtlige aktier i JFE, JPE Materialeudlejning og JL vil Bravida bestræbe sig på at styrke sin tilstedeværelse på Sjælland med kompetencer inden for bl.a. fjernvarme- og gravearbejde.

Hos Bravida er man overbevist om, at de to virksomheder passer godt sammen: 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Med integrationen med Bravida får JFE adgang til en stor og professionel organisation, som kan støtte op om den videre udvikling og vækst. Samtidig passer købet fint med Bravidas overordnede strategi om at være totalleverandør af tekniske ydelser”, siger Søren Frahm, der er regionsdirektør for Bravidas Region Øst.

Læs også: Lemvigh-Müller køber handelsvirksomhed fra 1901

Efter planen vil JFE blive en integreret del af Bravida, men virksomheden vil dog stadig fortsætte som selvstændig enhed under ledelse af den nuværende direktør og ejer Johnny Pedersen, der også ser muligheder i, at Bravida kan fortsætte JFE's arbejde i både fjernvarmecentraler og ejendomme.

”Med integrationen med Bravida tager vi næste skridt hen imod involvering i endnu større projekter, yderligere professionalisering og ekspansion”, siger han.

Til daglig beskæftiger JFE, JPE Materialeudlejning og JL i alt ca. 100 medarbejdere og har hovedafdeling i Køge. Købet af samtlige aktier i virksomhederne er imidlertid betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere