Elinstallation

Branchen

Det kan betale sig at studere på deltid

De første elever i Danmark på den nye deltidsuddannelse i elinstallation har netop gennemført studiet. Deltidsordningen betyder, at virksomhederne kan fastholde de dygtige medarbejdere, mener Tekniq.

El-materiel

App holder styr på nye elsikkerhedsregler

Ny app fra Tekniq skal hjælpe elinstallatører med at holde styr på de nye elsikkerhedsregler.

Brancheprofilen: Et godt netværk er alfa og omega

Jesper Williams er ny salgsingeniør i Wieland Electric. Her skal han medvirke til at gøre Wieland til en større spiller på KNX-markedet – og det kræver blandt andet et godt netværk.

Branchen

Brancheprofilen: Gå efter drømmen!

Lars Küster, ny afdelingsleder i teknik- og servicevirksomheden Lindpro, opfordrer til, at man går efter drømmen. Men det kræver en helhjertet indsats.

Branchen

EL:CON køber Ole Leth ApS

EL:CON har overtaget elinstallatørvirksomheden Ole Leth på Viborg-egnen. Dermed styrker virksomheden positionen i det midtjyske.

Energiforbrug skal sænkes med grønne elinstallationer

Statens investeringer i energirenovering skaber i øjeblikket en enorm efterspørgsel på energiøkonomiske elinstallationer i bygninger. Det er en meget effektiv måde at sænke energiforbruget på, siger Sjælsø Gruppen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere