15.03.2017  |  EL  |  Branchen

Jysk elektrikerfirma: Vi har masser at se til

For ti måneder siden stiftede Jonny Vels Sørensen og Lars Andersen elektrikerfirmaet Jyske El - og de har haft masser at lave lige siden.

Jysk El har haft rigeligt at lave siden etableringen af virksomheden for ti måneder siden - det har nu fået stifterne til at sætte ambitioner for en fremtidig udvidelse af medarbejderstaben.

Efter få måneder ansatte de en ekstra medarbejder, Klaus Pedersen, og for nylig ansatte de en voksenlærling, skriver viborg-folkeblad.dk.

Både Klaus Pedersen, Lars Andersen og Jonny Sørensen kommer fra hver deres jyske by, og den geografiske spredning betyder, at de tre elektrikere rykker ud fra hver deres hjemadresse under navnene Jysk El Tjele-Viborg, Jysk El Mejlby-Randers og Jysk El Løvel-Klejtrup.

”Siden vi begyndte, er det gået over al forventning. Vi har haft rigeligt at lave og har booket to mand ind til at hjælpe os med alle opgaverne”, siger Jonny Vels Sørensen til viborg-folkeblad.dk.

Besøger både byggefirmaer og private
Hos Jysk El satser man på at løse større og mindre opgaver for både byggefirmaer og private. Det skaber en god balance mellem opgaverne, så man på en time eller to kan klare mindre opgaver i private hjem og på flere dage kan klare større opgaver i et byggeprojekt.

Derudover vil man hos Jysk El gerne imødekomme kundernes behov, hvorfor man har valgt at arbejde både aften og weekend, hvis det skulle blive nødvendigt.

Læs også: Høyrup & Clemmensen installerer el i laboratorie

”Vi tager ud til de mindste opgaver og løser dem med et smil, også selv om problemet måske bare er, at batterierne i en telefon er vendt forkert, og det ikke er noget, vi tjener penge på”, siger Jonny Vels Sørensen til viborg-folkeblad.dk.

Ud over at have ambitioner om at udvide medarbejderstaben har Jysk El fra 1. marts udvidet firmaet ved at overtage virksomheden Viborg-firmaet Eltec, som hidtil har været drevet af Peter Hedager.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere