10.02.2015  |  VENTILATION  |  Indeklima

”Jeg kan godt lide at sælge luft”

Gitte Thurø Nielsson er netop startet som projektingeniør hos Viessmann i en nyoprettet stilling. Hun mener, det er en spændende udfordring at sælge noget til folk, som de ikke kan se.

-
Hvad kommer dit job til at bestå i?

Jeg er ansat som projektingeniør inden for boligventilation og kommer til at dække hele Danmark. Her skal jeg ud og lave opsøgende arbejde og primært beskæftige mig med ingeniører, ventilationsfirmaer, byggehusfirmaer samt kombinere ventilation med varme.  Jeg skal gøre dem opmærksomme på, at Viessmann også arbejder med produkter til boligventilation. Jeg fungerer også som support for mine kollegaer, når de har spørgsmål vedrørende ventilation. 

Læs også: Ny projektingeniør til Viessmann

Hvad bliver din største udfordring som projektingeniør?
Det bliver nok, at Viessmann ikke er kendt for ventilation. Derfor bliver det mit job at få videreformidlet, at Viessmann også har boligventilation, der fuldt ud lever op til de danske krav. Det skal særligt formidles til de firmaer, der allerede arbejder med boligventilation, for de har måske ikke kendskab til os i forvejen. Når det så er sagt, så er min taktik lige nu at tage fat i firmaer, der er vant til at arbejde med vores øvrige produkter, og fortælle dem, at vi også har boligventilation. Så man bevæger sig fra noget, man er tryg ved, hen mod noget, som er ukendt og nyt.

Om Gitte Thurø Nielsson

Gitte Thurø Nielsson, projektingeniør hos Viessmann Danmark.

Uddannelse:
Eksportingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Horsens

Tidligere stillinger:
Key account manager og product manager hos Genvex
Projektingeniør inden for industriventilation hos DISA Nordfab (opkøbt af Nederman)

Hvad kan du lære hos Viessmann, som du ikke kunne i forvejen?
I de seneste mange år har jeg været product manager og fungeret mere som tovholder i virksomheden på tværs af salg (DK og eksport), udvikling og produktion. Nu har jeg mere direkte kundekontakt, og det vil være en udfordring. Men jeg kan lære meget af det. Det vil også være en udfordring at ringe op til virksomheder, som ikke kender Viessmann, og invitere mig selv på besøg. Men indtil videre er det gået fint.

Hvorfor er det sexet at arbejde med ventilation?
Som min matematiklærer plejede at sige: Jo mere man ved, jo dummere bliver man på et højere plan. Forstået på den måde, at jo dybere man kommer ind i detaljerne, jo større bliver horisonten. Og så går man hen og bliver lidt nørdet, og det fænger mig. Jeg kan også godt lide udfordringen i at sælge luft. Jeg synes, det er spændende, at man kan sælge noget til folk, som de ikke kan se. Det er jo lidt noget andet end at sælge et fint HTH-køkken, som man sagtens kan se.

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere