Viessmann

Energi

Viessmann slår et slag for klimaet!

Der blev plantet 150.000 træer for at beskytte klimaet. Viessmann ansatte, partnere, familier og venner cyklede og gik en distance, svarende til 7 gange rundt om jorden. Over 5.000 deltagere fra mere end 36 lande

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Nu kan du købe produkter fra Viessmann A/S via KlarPris!

Viessmann A/S er førende indenfor opvarmningsløsninger til såvel boliger som industri og erhverv, og nu kan deres produkter købes via KlarPris.

Indhold fra partner

Indeklima

”Jeg kan godt lide at sælge luft”

Gitte Thurø Nielsson er netop startet som projektingeniør hos Viessmann i en nyoprettet stilling. Hun mener, det er en spændende udfordring at sælge noget til folk, som de ikke kan se.

Ny kursusmodel løser problemer for erhvervslivet

Med en fleksibel kursusmodel gør Aarhus Maskinmesterskole det muligt at opnå nødvendige autorisationer inden for køling, samtidig med at man kan varetage sit arbejde.

VVS'11: Installatører kombinerede hygge og fagligt input

VVS'11 var værd at bruge en arbejdsdag på, mente de installatører, vi talte med på VVS’11.

Varmepumpens fordele og begrænsninger til debat

Varmepumper er ved at blive populære som erstatning for oliefyret. Det lave energiforbrug er til fordel for både økonomien og CO2-udledningen. Der er dog meget at forholde sig til, før varmepumperne installeres. Dertil kommer skærpede krave til installatørerne. Det var udgangspunktet for en temadag hos varmepumpeleverandøren Viessmann.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere