20.06.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Nu kan du købe produkter fra Viessmann A/S via KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Viessmann A/S er førende indenfor opvarmningsløsninger til såvel boliger som industri og erhverv, og nu kan deres produkter købes via KlarPris.

Med et omfattende og ekstremt kvalitetsstærkt produktsortiment indenfor især gaskedler, alle typer varmepumper og varmtvandsbeholdere, er Viessmann A/S det foretrukne valg når der skal vælges energirigtige løsninger.

”Hos Viessmann A/S går vi meget op i at hjælpe kunderne. Derfor er vi glade for, at en stor del af vores kvalitetsprodukter nu er på KlarPris, bl.a. den nye Viessmann A+/A++ energimærket luft/luft varmepumpe. KlarPris samler vores kunders indkøb, og det støtter vi gerne op om.” - Jeppe D. Johansen, Adm. Direktør, Viessmann A/S.


Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne indkøbssystem! KlarPris er et komplet og datadrevet indkøbssystem der understøtter, udvikler og digitaliserer den professionelle installatørs forretning. Systemet giver et unikt indblik i virksomhedens adfærd og indkøb på tværs af grossister, som kan bruges til at udvikle indkøbs- og brandstrategier, s…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere