19.12.2017

Ny CEO hos Viessmann

Indhold fra partner Hvad er dette?

Generationsskifte i toppen af Viessmann

Generationsskifte i toppen af Viessmann

Max Viessmann overtager ansvaret som ny CEO for Heating System Division efter sin far Prof. Dr. Martin Viessmann. Max vil samtidig fortsætte i spidsen for Viessmanns Digital Business i firmaet VC/O. Joachim Janssen vil fremover være CEO for Industrial Systems og Cooling Systems Divisions. Prof. Dr. Martin Viessmann fortsætter som overordnet bestyrelsesformand.

”Omorganiseringen af vores overordnede ledelse er et naturligt og afgørende skridt mod en ny generation, der skal bringe Viessmann videre.

”Jeg er meget taknemmelig over, at min søn og Joachim Janssen i fællesskab påtager sig det operative ansvar og lede virksomheden i sit andet århundrede”, udtaler Prof. Viessmann.


På billedet ses fra venstre CEO Max Viessmann, bestyrelsesformand Prof. Dr. Martin Viessmann og CEO Joachim Janssen.

Mere fra Viessmann

Viessmann

viessmann.dk

Viessmann virksomhedsgruppe er en af de internationalt førende producenter af varmeteknik-systemer. Virksomheden, der er ledet af Dr Martin Viessmann, tredie generation, blev grundlagt i 1917. Gruppeomsætningen andrager ca. 1,7 milliard Euro og beskæftiger 9.400 medarbejdere på verdensplan. Med 22 fabrikker i 10 forskellige lande, salgsaktiviter i 74 lande, herunder 32 sel…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere