19.11.2019  |  VVS  |  Varmeanlæg

Digitale gaskedler skal lette ibrugtagning og drift for installatører og kunder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Viessmann A/S udvider sortimentet med de optimerede Vitodens gaskedler. Kedlerne er mere effektive, afgiver mindre emission, og er lette at betjene. Samtidig er de fremtidssikre, yderst holdbare og digitale.

Digitaliseringen er kommet til varmesektoren, og digitale produkter bliver i højere grad efterspurgt af både kunder og installatører. Derfor har de nye Vitodens gaskedler fra Viessmann A/S, alle indbygget WiFi, og kan indstilles, styres og serviceres uanset hvor man befinder sig. 

Fordele for installatører og kunder

Det indbyggede WiFi i de nye Vitodens kedler, giver adgang til en række fordelagtige digitale tjenester, der sammen gør det langt nemmere, hurtigere og mere sikkert at betjene kedlerne. 

Til private kunder har Viessmann udviklet ViCare app’en. ViCare giver brugeren mulighed for bl.a. at styre og indstille daglig temperaturrutine samt overvåge kedlen - uanset hvor de befinder sig. På app’en kan brugeren også registrere det VVS-firma, der har håndteret montering af kedlen, og kontakte dem direkte, hvis der skulle opstå fejl på systemet.

For at lette arbejdet for installatøren har Viessmann lanceret ViStart app’en, der guider en igennem idriftsættelsen af kedlen, og forkorter opstartstiden betragteligt. Hertil kan installatøren med fordel gøre brug af software programmet Vitoguide, der gør det muligt at opdage driftsforstyrrelser og afhjælpe fejlmeldinger direkte fra computer eller smartphone, fra bilen eller kontoret. Det kan give store besparelser ift. kørselstid, og samtidig være en fordel for kundetilfredsheden, da kunden kan få hjælp, det øjeblik problemet opstår.

“Vi kan mærke, at branchen er klar til digitalisering, og vi oplever at vores samarbejdspartnere efterspørger det. Det lytter vi til, og vil gerne støtte op om, for at lette installatøres arbejdsdag”

- Jeppe D. Johansen, Adm. Direktør, Viessmann A/S 

Optimeret design

Gaskedlerne fås på nuværende tidspunkt i tre varianter, så der findes en optimal løsning til enhver kunde og dennes behov. Alle kedler er energieffektive og praktisk taget tabsfri med en virkningsgrad på op til 98%, samt godkendt til bionaturgas. Og takket være det justerbare 7′′ farve touch display, kan de nemt tilpasses den højde, de monteres i, og betjenes komfortabelt både i hverdagen og ved serviceeftersyn.

Se de nye kedler HER.

Mere fra Viessmann

Viessmann

viessmann.dk

Viessmann virksomhedsgruppe er en af de internationalt førende producenter af varmeteknik-systemer. Virksomheden, der er ledet af Dr Martin Viessmann, tredie generation, blev grundlagt i 1917. Gruppeomsætningen andrager ca. 1,7 milliard Euro og beskæftiger 9.400 medarbejdere på verdensplan. Med 22 fabrikker i 10 forskellige lande, salgsaktiviter i 74 lande, herunder 32 sel…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere