18.09.2023  |  EL  |  Branchen

Øens VVS styrker bestyrelsen

Med en stærk forankring i specialisering inden for entrepriser, service og fjernvarme, ønsker Øens VVS at fortsætte sin rejse mod værdiskabelse og kundetilfredshed.

Øens VVS har store målsætninger for både den eksisterende produktportefølje og de nye, de vil bringe til markedet. Målet er krystalklart: Øens VVS vil være bygherrens og kundens foretrukne samarbejdspartner. Virksomheden forbereder sig på at tage endnu et spændende skridt fremad ved at tilføje et nyt professionelt bestyrelsesmedlem til Advisory Board.

Udover fokus på høj faglighed, effektivitet og tillidsbaserede samarbejder, ønsker Øens VVS at skabe værdi for egne medarbejdere for at skabe værdi på langt sigt. Det har altid været Øens’ mantra, at succes kommer og skabes af de mennesker, der er i virksomheden.

Øens direktør Lars C. Nielsen udtaler:

”I Øens VVS vil vi fortsat skabe et attraktivt arbejdsmiljø for medarbejderne og samtidig træffe strategiske beslutninger for langsigtet værdiskabelse. Dette betyder, at ejere, medarbejdere og kunder kan forvente kontinuerlig kvalitet og effektivitet i alle nuværende og fremtidige projekter”.

For at opfylde deres strategiske mål har Øens VVS nøje udvalgt Kim Thinggaard, en erfaren og beslutningsdygtig leder med en imponerende baggrund inden for bygge- og anlægsbranchen. Kim har en omfattende ekspertise på alle niveauer, uanset om det drejer sig om praktiske, teoretiske eller faglige aspekter. Hans baggrund i bygge- og anlægsbranchen spænder bredt og omfatter både strategisk og operationelt lederskab. Tidligere har han med succes beklædt stillingen som Direktør for strategiske partnerskaber i Enemærke & Petersen.

Læs også: El-entreprenør får nyt navn efter ejerskifte

I denne rolle var Kim drivkraften bag etableringen af strategiske partnerskaber inden for branchen. Han opbyggede hele fire partnerskaber, nemlig TRUST, LIVA, &os, og TRUST II. Denne imponerende præstation involverede koordineringen af 10 virksomheder og havde potentiale til at generere indtægter på op til10 milliarder kroner og beskæftige over 250 medarbejdere i løbet af kun seks år. Dette blev opnået gennem en stærk forankring i fælles kulturer, fællesskabsfølelse og tillidsbaserede partnerskaber.

”Kim har altid ført med en klar og ærlig ledelsesstil, drevet af store ambitioner og målsætninger. Han har formået at samle bygherrer, rådgivere og entreprenører og formet dem til stærke organisationer, der arbejder sammen i effektive og unikke samarbejder.
Disse præstationer gør, at valget på Kim Thinggaard var det rette for Øens VVS”, fortæller direktør Lars C. Nielsen.


- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere