07.03.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Øland køber Uniq Comfort

Øland har slået kløerne i specialistvirksomheden Uniq Comfort og tager dermed et tigerspring ind på aggregatmarkedet. Opkøbet er strategisk vigtigt for Øland, som flytter sig fra at være komponentleverandør til systemleverandør.

Øland, der beskæftiger sig med ventilationsløsninger og isoleringsprodukter, har underskrevet en købsaftale med ventilationsspecialisten Uniq Comfort. Den lille virksomhed fra Næstved bliver fra den 1. april en del af Øland, som med opkøbet forstærker sine kompetencer på aggregatområdet.

Læs også: Øland satser på aggregater i 2019

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi tror, den fremtidig vækst for Øland ligger på aggregatmarket. Vi kan ikke vokse meget mere inden for kanaler, hvor vi har en meget solid markedsposition. Til gengæld har vi mange kunder, der efterspørger aggregater, og det vil vi naturligvis meget gerne imødekomme”, siger administrerende direktør i Øland, Carsten Madsen.

Øland udmeldte tidligere i år, at virksomheden ville satse på aggregater i 2019.

Øland bliver systemleverandør
Uniq Comfort har siden 2005 været forhandler af ventilationsaggregater fra litauiske Komfovent. De to grundlæggere af Uniq Comfort har over årene opbygget stor faglig viden om produkterne og brugen af disse, og det er denne samlede pakke af kompetencer og produkter, der har stor værdi for Øland.

”Vi har længe haft et godt øje til Komfovent, som har et bredt produktprogram i god kvalitet til attraktive priser. Med købet af Uniq Comfort får vi ikke kun adgang til at forhandle nogle meget interessante ventilationsanlæg. Vi får også boostet vores virksomhed med nogle fagligt meget kompetente kræfter, hvilket er altafgørende for, at vi for vi kan få et solidt fodfæste i markedet som en seriøs leverandør”, siger Carsten Madsen.

Øland vil i kraft af aftalen kunne levere aggregater op til 100.000 kubikmeter, fortæller den administrerende direktør.

Flere muligheder for Uniq Comfort
I Uniq Comfort er der stor tilfredshed med at blive en del af Øland:

”Vi kommer ind i en organisation med mange flere muskler og muligheder for at gøre en forskel inden for aggregater. Øland er kendt i branchen for sine innovative kundeservices og høje pålidelighed i leverancerne. Det er meget interessant for os at kunne fortsætte arbejdet med det, vi virkelig brænder for, i en større og mere professionel ramme”, siger Lars Hejlsvig Aagaard, den ene af de to grundlæggere af Uniq Comfort.

Læs også: Øland: Store perspektiver i samarbejder med udenlandske entreprenører

Aftalen betyder, at grundlæggerne, Lars Hejlsvig Aagaard og Ole Waldorf Christensen, af Uniq Comfort indtræder i aggregatdivisionen i Øland, som også har opruster med en ny produktchef og en ekstern sælger på området.

- SDN

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation 2019

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere