20.06.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Øland leverer årsregnskab med stabil vækst

2016 var et godt år for Øland, der i årsregnskabet leverer en vækststigning på 2,5 procent. I 2017 forventer virksomhedens adm. direktør at vinde endnu mere på ventilation og isolering som samlet løsning.

Ventilations- og isoleringsvirksomheden Øland har leveret et årsregnskab, der vidner om fremgang og stabil vækst. I 2016 steg bruttofortjenesten med over 3,5 procent sammenlignet med året før, og samtidig steg væksten med næsten 2,5 procent.

En af årsagerne til de positive resultater er, ifølge adm. direktør Carsten Madsen, at Øland har arbejdet målrettet med at højne serviceniveauet og komme tættere på kunderne.

”2016 har været et godt år for os, hvor vi særligt har haft fokus på at videreudvikle de services, vi kan tilbyde vores kunder. Vi tilbyder fx gratis affaldshåndtering og trailerparkering, som kan lette arbejde og tidsforbrug hos kunderne. Og netop serviceniveau er et af de konkurrenceparameter, vi vinder på i forhold til resten af branchen”, siger Carsten Madsen.

Øland har oplevet stabil vækst siden 2013, hvor virksomheden begyndte at tilbyde teknisk isolering.

Flere samlede løsninger i 2017
Sammensmeltningen af ventilation og teknisk isolering, har betydet, at det er blevet endnu vigtigere for virksomheden at være tæt på kunderne. Derfor har Øland på to år åbnet fem nye afdelinger i henholdsvis Aalborg, Asbjerg, Aabenraa, Odense og Birkerød. Og i 2017 skal det også handle om at sammensmelte ventilation og isolering i endnu højere grad:

”Jeg oplever efterhånden et modent marked, som efterspørger de to produkter i en samlet pakke. Det potentiale vil vi selvfølgelig se nærmere på henover 2017. Generelt forventer jeg et regnskabsår meget lig 2016 med stabil vækst”, siger Carsten Madsen.

Læs også: Caverion er positiv trods hårdt 2016

Ud over den samlede løsning kommer den digitale forretning også til at fylde i det kommende regnskabsår:

”I 2017 vil vi have endnu mere fokus på udviklingen af vores digitale platform, som skal gøre det nemmere at handle med os”, siger Carsten Madsen.  

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere