04.06.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Øland sætter turbo på aggregatforretningen

Med ansættelsen af Lars Hejlsvig Aagaard og Ole Waldorf Christensen kickstarter Øland nu sin nye aggregatdivision. De to specialister har opbygget Komfovents forretning i Danmark og skal nu stå i spidsen for aggregatsalget i Øland.

Det er to erfarne aggregatspecialister, Lars Hejlsvig Aagaard og Ole Waldorf Christensen, der skal lede Ølands nye aggregatdivision.

Læs også: Øland køber Uniq Comfort

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi er vant til selv at have alle kasketter på, fra salg og markedsføring til rådgivning, installation og bogholderi. Nu kommer vi ind under en meget større paraply med alle de nødvendige stabsfunktioner, så vi kan koncentrere os om det, vi i virkeligheden brænder for: Rådgivning og salg til kunderne. Vi får nogle helt andre muskler og et fantastisk afsæt for at etablere Øland som en betydelig spiller på aggregatmarkedet”, udtaler Lars Hejlsvig Aagaard og Ole Waldorf Christensen i en pressemeddelelse.

De to har siden 2005 drevet virksomheden Uniq Comfort med speciale i ventilationsaggregater fra litauiske Komfovent. De har sammen etableret Komfovent som varemærke i Danmark, og det er den faglige viden om produkterne og brugen af disse, de nu tager med ind i Øland.

Kender hinanden fra Novenco
Før de etablerede Uniq Comfort i 2005, var de begge hos Novenco. Lars Hejlsvig Aagaard nåede at få ti-års nålen i Novenco, hvor han arbejdede som projekt- og salgsingeniør og senest salgschef. Ole Waldorf Christensen var i Novenco i syv år, først i udviklingsafdelingen og senest som eksportsælger.

Læs også: Øland satser på aggregater i 2019

”Det var en gammel drøm for os begge at etablere egen virksomhed, og det har været nogle enormt spændende og lærerige år i Uniq Comfort. Der er et meget stort potentiale for Komfovent i Danmark, men vi havde nået loftet i vores lille virksomhed. I Øland kan vi trække på masser af kompetencer, muskelkraft og et stort netværk af kunder”, fortæller de to salgsingeniører.  

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere