15.11.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Ølands pakkeløsninger skal gøre ventilationsmarkedet mere simpelt

Tendenser i branchen gør, at Øland fremover i højere grad vil sælge komponenter i pakker fremfor enkeltvis.

Ventilations- og isoleringsvirksomheden Øland vil gerne gøre livet lettere for landets ventilationsinstallatører.

Fremover vil Øland nemlig i højere grad sælge systemer med flere komponenter inden for ventilation som pakker til installatørerne i byggeriet frem for at sælge komponenter som kanaler og spjæld enkeltvis.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det skriver Licitationen.

Læs også: Øland vokser med 25 procent på toplinjen

”Man skal ikke købe ventilationskanaler et sted, aggregater et andet og armaturer et tredje, men dybest set kunne få hele pakken hos os. Når jeg kigger ind i markedet, er der ingen, der har taget den plads”, siger Øland-direktør Carsten Madsen til Licitationen.

Bevægelsen mod systemleverancer er en del af strategien for de kommende tre år i Øland, der er ejet af den franske byggematerialekoncern Saint-Gobain.

Baggrunden for initiativet er, at særligt de mellemstore og store installationsvirksomheder, der udgør størstedelen af kundegruppen i Øland, udvider forretningen i disse år.

”Trenden hos vores kunder er, at de går fra at være fagentreprenører inden for el, VVS og ventilation til at være teknikentreprenører, og det er vi nødt til at kigge på”, siger Carsten Madsen til Licitationen. 

Læs også: IT-angreb kostede byggevarekoncern dyrt

Fordelen for entreprenørerne bliver, at de kun skal i kontakt med én leverandør frem for flere.

”Hvis der i dag er problemer med en installation, så skal entreprenøren til at afklare, om det er ham med kanalerne, eller ham med armaturet eller brandspjældet, der har lavet fejlen. Dét problem kan vi løse ved at levere systemer, så kunden ikke bliver fanget mellem fem firmaer, der sender aben rundt mellem hinanden”, pointerer Øland-direktøren.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere