24.08.2018  |  VVS  |  Byggeri

100.000 kr. på spil til RENOVER-prisen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I 2013 leverede LAUFEN til den første vinder af Renover-prisen. Når den til september for sjette år igen uddeles til det bedste af 6 værdige renoveringsprojekter, er der derfor også store håb til Korngården, som LAUFEN er leverandør til.

Lidt uden for Københavns centrum, i Ballerup, støder man på den almene boligbebyggelse kaldet Korngården, der med sine 248 boliger har kunnet kalde sig hjem for mange danskere siden 1958.

Denne lille perle har gjort sig fortjent til den kærlige hånd, som den nu har modtaget, hvor alt fra grønne kontakter til genemrenoverede facader har skabt et helt nyt liv for bygningen beboere.

Det er derfor helt naturligt, at du på badeværelset også finder både toiletter og baderumsmøbler fra schweiziske LAUFEN.

2013 var året for det første kåring af Renover og her leverede Laufen også til badeværelserne på det vindende projekt kaldet Ryesgade 30 A-C – Der er derfor også store håb til projektet i år.

Lækker renovering af badeværelserne

Badeværelserne er blevet udstyret med Laufens nordiske PRO-N toiletter, der er designet af den finske designer Antti Ylisassis. I kraft af, at toiletterne er væghængte og udstyret med en særlig rengøringsvenlig overflade (LCC), er beboerne sikret nem vedligeholdelse og rengøring af badeværelset mange år i fremtiden.

Dette gør sig naturligvis også gældende for den elegante håndvask med underskab, der er installeret ved siden af toilettet. Keramikken er her også af samme kvalitet og med en ridsefast, fugtafvisende og UV-bestandige overflade på møblerne, skal beboerne ikke være nervøse for tidens tand.

Sådan findes vinderen

Som navnet indikerer, skal det være et projekt, hvor der er renovering er i højsædet. Altså skal det vindende projekt, der bliver fundet den 6. september, være noget, der kan udvikle denne faglige disciplin.

Men når dette så er påpeget, skal man også tage højde for kvaliteten af renoveringen – Altså skaber det merværdi for ejeren? Bidrager det til en bæredygtig praksis? Er brugerne tilfredse med resultatet? Forskønner det området socialt, æstetisk? osv. Der er altså tale om en meget helhedsorienteret bedømmelse.

Sidst men ikke mindst, lægges der også vægt på selve den faglige dygtighed, som arbejdet er udført med og om samarbejdet med alle parter involveret i projektet har været godt – Alle fra bygherre til bruger.

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere