19.10.2022  |  EL  |  El-materiel

180W DIN-skinne med batterioplader (UPS-funktion)

Indhold fra partner Hvad er dette?

DRC-180 DIN-skinne, fra MEAN WELL, har udover den primære udgang endnu en oplader udgang der, hvor udgangsstrømmen er lavere.

Power Technic forhandler DCR-180, der har et sikkerhedssystem der aktiverer udgangen af backup-strømforsyningen. DC-udgangen er justerbar med +20 procent.

DRC-180 har en effektivitet op til 90 procent, accepterer universal indgangsspænding mellem 90 VAC til 264 VAC og leverer batterilade spænding på 13,8 VDC eller 27,6 VDC.

Den 180W AC/DC DIN-skinne strømforsyning har indbygget aktiv PFC, universal AC-indgang, alarmsignal for AC OK og lavt batteri. Der er LED indikator for power on.

DRC-180 tåler en områdetemperatur mellem -20°C til +70°C, kan arbejde i op til 5000 meters højde og afkøles ved fri luft konvektion.

Serien er beskyttet mod kortslutning, overstrøm samt overtemperatur og er endvidere beskyttet mod batteriafladning og omvendt batteripolaritet.

Den kan installeres på DIN-skinne TS-35/7,5 eller 15 og har tre års garanti.

Kontakt Power Technic70 208 210 for mere information.

Mere fra POWER TECHNIC ApS

POWER TECHNIC ApS

https://www.powertechnic.dk/

Power Technic ApS – En niche distributørFirmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.Grundet vores direkte kontakt med vores leverandører er vi altid i stand til en hurtig tilbagemelding på tekniske spørgsmål samt yde en optimal logistik og prissætning.Eneste autoriseret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere