13.09.2023  |  EL  |  El-materiel

3200W Rack monterbar Bly-syre og Li-ion batterilader

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 3200W DBR-3200 fra MEAN WELL, er en rack monterbar batterilader til bly-syre og Li-ion batterier. Power Technic forhandler denne batterilader med en AC/DC-udgang i et 1U kabinet.

DBR-3200 har udgangsspænding på 24V eller 48V, samt indgangsspændings områder fra 90-260VAC og 127-370VDC. Serien kan derfor bl.a. bruges til marine oplade-batteri-modul, DC-UPS eller nød backup systemer, lade stationer, spildevands systemer, elektrolyse systemer etc.

Denne oplader har høj energi tæthed på 37W/inch3, 3- trins lade kurver til forskellige typer af bly-syre og li-ion batterier, indbygget I2C interface, PFC-funktion, OR-ing FET og supporterer hot swap.

Brugeren kan justere lade udgangs spænding og strøm, med de indbyggede potentiometer eller via PM-Bus protokol (eller CAN-Bus protokol).  Forskellig beskyttelses mekanismer, ud over temperatur kompensations-funktionen, er implementeret for at opnå et sikkert og stabilt system.

DBR-3200 er Rack monterbar og passer perfekt til batterilader-, backup- eller konstant strømkilde applikationer, der fordelagtigt kan benytte rack systemets centrale strømstyring.

Det er muligt at strømdele op til 12800W med DHP-1UT 19” rack.

DBR-3200 er beskyttet med konform belægning, mod underspænding af batteri, ingen batteriforbindelse, kortslutning, overspænding og overtemperatur. Der ydes 5 års garanti.

Kontakt Power Technic70 208 210 for mere information. 

Mere fra POWER TECHNIC ApS

POWER TECHNIC ApS

https://www.powertechnic.dk/

Power Technic ApS – En niche distributørFirmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.Grundet vores direkte kontakt med vores leverandører er vi altid i stand til en hurtig tilbagemelding på tekniske spørgsmål samt yde en optimal logistik og prissætning.Eneste autoriseret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere