08.06.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

20 procent hurtigere skæringer og øget produktivitet med den nye M18 FUEL™ båndsav fra MILWAUKEE

Indhold fra partner Hvad er dette?

MILWAUKEE Tool introducerer den kompakte M18 FUEL båndsav, der giver de hurtigste skæringer og højeste skærekapacitet blandt alle kompakte båndsave.

Som de andre MILWAUKEE båndsave indeholder denne model Jobsite Armor Technology, der beskytter værktøjet mod fald og snavs med et egenudviklet kompositmateriale og knusningszonebarrierer til stødabsorbering. REDLINK PLUS-elektronikken giver optimeret ydeevne og overbelastningsbeskyttelse takket være komplet systemkommunikation mellem værktøjet, batteriet og laderen.

En udløser med variabel hastighed, værktøjsfri justerbar stødsko og LED-arbejdslys giver maksimal kontrol og øger den samlede produktivitet. Værktøjet har en brugervenlig metalkrog til nem opbevaring mellem skæringerne.

LÆS OGSÅ: Øens VVS Entreprise A/S sørger for vand til toppen af ”Green Hills”

Den kompakte båndsav har en stor skærekapacitet på op til 85 mm diameter. Den kulfrie POWERSTATE-motor og Constant Power-teknologien sikrer, at båndsaven kan levere 20 procent HURTIGERE skæringer end den tidligere model fra MILWAUKEE.

M18 FUEL kompakt båndsav (M18 FBS85-202C): Specifikationer

  • Skærekapacitet, firkantet materiale: 85 mm
  • Hastighed ubelastet: 0-165 m/min.
  • Klingelængde: 898,52 mm
  • Vægt med batteri: 3,9 kg
  • LED-arbejdslys
  • Værktøjsfri og justerbar stødsko
  • Metalkrog til nem opbevaring

Båndsaven leveres også med bladbeskyttelse, som beskytter brugeren mod at få adgang til klingen. Samtidig beskytter det klingebanen mod skader og minimerer eksponeringen af klingen. Montering og afmontering af klingen er værktøjsfri for øget effektivitet. Ligesom båndsaven er bladbeskyttelsen udstyret med Jobsite Armor Technology.

Milwaukee Tool har stærkt fokus på at forbedre produktiviteten ved at levere resultatorienterede og fagfokuserede løsninger, så brugerne kan arbejde en hel dag med ét enkelt batterisystem. Dette nye værktøj er del af M18-systemet, som nu omfatter mere end 165 løsninger på samme batteriplatform.

-AKJ

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere