18.09.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

360°/180° arbejdslampe med udskifteligt batteri og indbygget BLUETOOTH-styring

Indhold fra partner Hvad er dette?

AREA 10 SPS giver et diffust og ensartet lys op til 10.000 lumen, og med en vægt på kun 3,5 kg er den ekstremt kompakt og nem at flytte rundt på i løbet af arbejdsdagen.

Som en del af SCANGRIPs innovative SCANGRIP POWER SOLUTION-system har AREA 10 SPS en høj grad af fleksibilitet og ubegrænsede muligheder for belysning. Du kan nemt udskifte batteriet, hvis det løber tør for strøm, eller sætte laderen direkte på lampen. Derudover giver den indbyggede backup funktion dig mulighed for at arbejde i op til en time – hvis du pludselig står uden et batteri eller strøm i nærheden.

Vælg mellem 360° eller 180° belysning alt efter, om du har brug for at oplyse hele rummet eller kun skal bruge lys til en bestemt arbejdsopgave. Med BLUETOOTH-styring sparer du tid på manuel betjening og øger effektiviteten i det daglige arbejde.

Læs mere om alle fordelene ved AREA 10 SPS her.

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere