04.06.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

4K I FOKUS HOS PANASONIC UNDER ISE 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Panasonic præsenterer en bred vifte af skærme og projektorer under dette års ISE-messe. Fællesnævneren er, at de alle imødekommer en stigende efterspørgsel efter 4K-løsninger, og med de nye 4K 1-Chip DLP-projektorer (i lysstyrke fra 5000 til 50.000 lumen) og interaktive skærme (i størrelser fra 43 til 98 tommer) kan Panasonic nu tilbyde 4K-løsninger, der passer til alle miljøer og applikationer.

”Nu er det tid til 4K, og vi ser et øget behov fra alle industrisektorer. Underholdningsverdenen kræver 4K for at kunne tilbyde mere attraktive installationer og begivenheder, skoler og universiteter sætter pris på den øgede detaljerigdom, og virksomheder er afhængige af 4K for at løfte deres møder og præsentationer. Uanset behov har Panasonic en 4K-løsning, der passer,” Hartmut Kulessa, europæisk marketingchef hos Panasonic Business.

På ISE-konferencen i Barcelona præsenterer Panasonics PT-RDQ10-serie DLP-laserprojektorer med 1-chip. Tre modeller med lysstyrke fra 8.000 til 10.000 lumen, og for dem der ønsker at kunne projicere store billeder i små rum, er der også Ultra-Short-Throw Zoom-objektiv (ET-DLE020) med nul forskydning, som en mulighed.

For at imødekomme branchens voksende behov for detaljeret opløsning har Panasonic nu også tilføjet Quad Pixel Drive til sin anerkendte laserprojektionsteknologi 1-Chip DLP ™ SOLID SHINE og præsenterer også PT-FRQ50. Ud over at levere glatte og detaljerede 4K-billeder (3840 x 2400) og en lysstyrke på 5200 lumen understøtter projektoren også 240 Hz / 1080p billedhastigheder med en meget lav input-til-output-latenstid på mindre end 8 ms. Alt i alt er projektoren optimal i en række sammenhænge - fra skoler, virksomheder og kunstinstallationer til f.eks. E-sportsbegivenheder, hvor kravene til lav latenstid og hurtig billedvisning er ekstremt vigtige.


Derudover præsenterer Panasonic også et nyt Short-Throw Zoom-objektiv, ET-D3QW200 med nul forskydning til PT-RQ50K 3-Chip DLP ™ -projektor i 50.000 lumen, ideel til større indendørs projiceringer, der nu kan drage fordel af en fantastisk billedkvalitet i 4K uden skygger på grund af kort kasteafstand.

Sidst men ikke mindst er SQE1-serien blevet opgraderet og tilbyder både InGlass af høj kvalitet og infrarøde multitouch-skærme til alle modeller. Disse lyse, holdbare 4K UHD LCD-skærme er ideelle til brug i store og små mødelokaler. Infrarød multitouch vil også blive tilbudt modeller i CQE1-serien, som igen er designet til omkostningseffektiv brug i uddannelsessektoren og i offentlige miljøer. Modellerne spænder fra 55-86 tommer.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere