23.10.2018  |  EL  |  Belysning

5 indlysende grunde til at skifte til LED

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det skal være let at skifte til LED – derfor er Philips’ lyskilder designet til nem installation.

Det er måske ikke alle kunder, du møder på din vej, der er helt overbevist om, at det er en god idé at skifte fra konventionelle lyskilder til LED. Men her får du fem gode grunde til, at det kan betale sig:

1. Lavere elregning

LED-lyskilder bruger 50 % af den energi, som lysstofrør bruger, 20 % af, hvad halogenlamper bruger, og 10 % af, hvad glødepærer bruger.

2. Omgående besparelser 

Energibesparelsen indtræffer straks efter installationen.

3. Direkte erstatning

Alle Philips’ lyskilder er designet til at være fuldt kompatible med eksisterende armaturer – det er derfor nemt at udskifte, og der er ingen ekstraomkostninger. 

4. Lang levetid

LED-lysrør holder dobbelt så længe som konventionelle lysstofrør, og Philips’ LED-erstatninger for halogenlamper og glødepærer holder 10 gange længere. Dermed bliver vedligeholdelsesomkostningerne mere end halveret! 

5. Tjener sig hurtigt ind

Investeringen i LED- lyskilder har typisk tjent sig ind i løbet af et års tid ved armaturer, der lyser i døgndrift. 

Der er mere til belysning end at trykke på kontakten

Du kan øge din forretning ved at tilbyde dine kunder den absolut bedste service samt nye, intelligente LED-løsninger. Lemvigh-Müller har sammen med Signify samlet en masse tips til din arbejdsdag - se dem her.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Vi sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. Support og servies Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpa…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere