23.11.2022  |  EL  |  Energi

785 ladepunkter på vej til Netto, Bilka og føtex

Ud af de 1.000 ladepunkter, der kommer på Salling Groups lokationer ved Netto, Bilka og føtex, er der nu sat adresse på de 785 af dem.

Nu er der godt nyt til alle elbilister. Ud af de 1.000 ladepunkter, som Salling Group i samarbejde med Clever, Danmarks førende ladeoperatør, har planer om at opsætte, er der nemlig nu sat lokation på de 785 af dem. 

De er fordelt over hele landet, og det betyder, at kunderne i Netto, Bilka og føtex inden udgangen af 2025 kan lade deres elbil, mens de fylder varer i indkøbsvognen. 
For Salling Group er det et vigtigt skridt i den rigtige retning, at koncernen i samarbejde med Clever giver kunderne mulighed for at lade elbilen. Salling Group ønsker at minimere sit aftryk på klimaet og hjælpe kunderne med at træffe grønnere valg i hverdagen. Det bidrager de mange ladestandere til. 

Læs også: Andel Lumen og SIF Gruppen skal opstille hundredevis af ladestandere udenfor 89 Føtex butikker

“Vi har en klar ambition om at gøre det lettere for vores kunder at træffe valg i hverdagen, der støtter ønsket om at mindske den globale opvarmning. Med fordelingen af ladepunkterne ud over hele Danmark gør vi det lettere for vores kunder og andre danskere at lade elbilen, så de på en nem måde kan bidrage til den grønne omstilling”, siger CSR-direktør i Salling Group, Henrik Vinther Olesen.

Hos Clever glæder man sig over, at størstedelen af de mange lokationer nu er på plads, så elbilisterne kan se frem til en ensartet og lettilgængelig opladningsløsning:

”I Clever arbejder vi hver dag på at binde Danmark og hverdagen sammen ved at udrulle rigelig, relevant og offentlig tilgængelig ladeinfrastruktur, så det bliver trygt for danskerne at vælge elbilen til i fremtiden. Det skal nemlig være nemt at lade der, hvor du er, uanset om du er på farten, på arbejde, eller når du skal handle, og derfor er vi super glade for, at vi over de næste år kan sætte næsten 1.000 ladepunkter op ved Netto, Bilka og føtex i hele landet”, siger Casper Kirketerp-Møller, direktør i Clever.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere