28.11.2017  |  VVS  |  Branchen

Ajour System og Symetri indgår samarbejde om BIMeye-ekspansion

Med fokus på udvikling, salg og implementering af BIMeye håber Ajour System og Symetri på en europæisk ekspansion.

Med henblik på at forene kræfterne omkring en europæisk ekspansion har virksomhederne Ajour System og Symetri indgået et samarbejde om udvikling, salg og implementering af BIMeye i Europa.

Samarbejdet betyder, at Ajour System, der udvikler webbaserede og mobile softwareløsninger til firmaer inden for blandt andet bygge og anlæg, skal markedsføre og sælge samt deltage i videreudviklingen af BIMeye herunder også håndtering, implementering og support af løsningen.

Læs også: Ajour System og Likan går sammen om udvikling af BIM værktøjer

Det er det nordiske firma Symetri, der leverer procesoptimerede IT-produkter til blandt andet bygge- og ejendomsbranchen, der har udviklet den cloudbaserede BIM-database, BIMeye, som Ajour System nu kan tilføje til sin digitale værktøjskasse under deres nye forretningsområde AjourBIM.

Med platformen BIMeye er det muligt at styre informationer på tværs af diverse BIM-programmer og projekter, hvilket giver brugerne adgang til at håndtere og strukturere BIM-data effektivt.

Med det nye samarbejde sigter både Ajour System og Symetri mod at skabe langsigtede og levedygtige forudsætninger omkring markedets behov for effektive processer i byggeriets planlægningsfaser, hvor håndtering af BIM data er helt centralt.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere