08.09.2020  |  EL  |  Belysning

Akustik lamper giver ro.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er akustikken dårlig på kontoret? Lamper der minimere efterklangstiden vil skabe et bedre arbejdsmiljø for personalet.

Akustikken i et rum eller lokale er kun noget vi bemærker, når den er dårlig. I storrums kontorer, kantiner, undervisnings- eller mødelokaler kan det være svært at skabe en god akustik.
Når nogen taler, bevæger sig rundt eller taber noget i et rum med dårlig akustik vil det runge og larme, hvor lang tid der går før lyden er væk, kaldes efterklangstiden.   

Der er en række tiltag man selv kan gøre, f.eks. lægge gulvtæppe på, hænge gardiner eller billeder op. Men man kan også hænge lamper op, der absorbere lyden og dermed minimere efterklangstiden.

Her kan du se de produkter, vi har der kan hjælpe med at forbedre akustikken i et rum. Alle lamper kan tilpasses i farver, så de passer til det rum eller lokale hvor de skal sidde eller gøre dem til et fokuspunk i rummet.

Giv os et kald på 76 26 67 00, hvis du står med et projekt eller et lokale hvor akustikken er dårlig, så hjælper vi med at finde den rigtige løsning.

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere