20.07.2021  |  EL  |  Belysning

Case: Belysning i kolde temperaturer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Thermo-Transit bliver der meget koldt.

THERMO-Transit distribuerer køle- og frysegods i hele Europa. Til deres nye afdeling i Padborg har vi projekteret og leveret belysningen.

Belysning i køle- og fryselager skal leve op til særlige krav og forhold. Temperaturerne i kølelagre ligger fra 0 til 15 grader, hvor der i fryserum kan blive ned til -40°C. 

Til den generelle belysning i køleterminalerne er der brugt Mariner Premium.  Armaturet er godkendt til brug i lokaler for opbevaring af levnedsmidler i fugtigt miljø. I læssesluserne er der valgt industriarmaturer med høj lumen. Det er for at områderne er veloplyste og sikre for medarbejderne at færdes i. Det skaber et godt arbejdsmiljø.

I administrationsbygningen er der monteret LED Paneler og downlights i 60×60 lofter. På badeværelser og toiletter er der leveret Z-Guide 2, til montering over spejle.

Udvendig er der leveret kraftige floodlight armaturer, på 15 meter master til oplysning af kørselsområdet og bygningerne. De veloplyste områder giver stor tryghed og sikkerhed.

Se flere billeder på vores hjemmeside, eller kontakt os på 76 26 67 00 hvis du står med et projekt der kræver lamper til ekstrreme forhold. 

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere