03.05.2018  |  EL  |  Branchen

Alle stande er udsolgt til El & Teknik 2018

Alle 180 standpladser ved dette års El & Teknik-messe er nu udsolgt. Det sker godt to uger, før dørene åbner.

El & Teknik har mærket en stigende efterspørgsel på stande forud for dette års branche-messe. Og nu to uger før messen løber af stablen, lukkes der for tilmelding. Der er nemlig udsolgt af stande.

Selvom det udelukker deltagelsen af flere virksomheder, så er det gode nyheder for de besøgende, som kan glæde sig til at møde og netværke med 180 udstillere fra branchen.

Læs også: El & Teknik-messen: Tre nye udstillere bejler til installatørerne 

Også besøgstallene virker lovende. El & Teknik har modtaget 800 tilmeldinger til åbningsdagen den 15. maj. Denne dag kaldes studiedagen, og her satser man på branchens fremtid ved primært at invitere elever fra elektriker- og elinstallatøruddannelsen. Foruden faglige indlæg får de unge besøgende en mulighed for at netværke med potentielle fremtidige arbejdspladser.

El & Teknik-messen afholdes fra den 15.-17. maj 2018 i Odense Congress Center

- EST 
 

Denne artikel er en del af temaet Tema: El & Teknik 2018

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere