22.01.2019  |  EL  |  Branchen

Alm. Brand forlænger samarbejdet med SIF Gruppen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I SIF Gruppen skydes året i gang med en glædelig nyhed om, at vi for nyligt har underskrevet en forlænget samhandelsaftale med Alm. Brand vedr. levering af drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

I SIF Gruppen har vi i mange år haft fornøjelsen af at samarbejde med Alm. Brand. Næsten 10 år er det blevet til. Vi er særdeles glade for netop at have forlænget samarbejdet med yderligere 3 år. Det er første gang at Alm. Brand har indgået så lang en aftale med en leverandør, så det er vi naturligvis stolte af. Aftalen omfatter blandt andet levering af el, teknik, adgangskontrol, belysning, lysstyring, automatisk brandventilation, TV-overvågning samt ad hoc-opgaver.  

Fortrinligt samarbejde

Birger Lodberg, Teknisk Chef, hos Alm. Brand udtaler: ”Vi har et fortrinligt samarbejde med SIF Gruppen på vores løbende drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Ligeledes får vi god sparring på vore projekter og gode løsningsforslag til belysning og andre tekniske løsninger. SIF Gruppens organisation er så stor, at de, ved akutopståede opgaver, har mandskab nok til at håndtere disse opgaver, hvilket betyder meget for en kunde som os.”

I SIF Gruppen takker vi for de fine ord og kan kun sige, at vi glæder os til at fortsætte med at yde høj service hos Alm. Brand, i et godt, konstruktivt og tæt samarbejde.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere