03.06.2021  |  EL  |  Belysning

Alternativ montering af LED paneler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er mange typer af lofter hvor LED paneler passer til. Et der er meget brugt for tiden, er Troldtekt loft der er lavet af træbetonplader, der sikrer god akustik i et rum.

Til projekter hvor der benyttes Troldtekt lofter, og man ønsker at installere et af vores LED paneler kan vi levere en monteringsløsning med magneter.

Dette kan lade sig gøre da bagsiden af vores LED paneler er i stål. Dette giver en hurtig og nem montering, der giver let adgang til loftet. Vores LED paneler kan leveres i forskellige størrelser og med forskellige specifikationer.

Se mere på vores hjemmeside, om hvordan man montere et LED panel med magneter.

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere