23.11.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

A&O-direktør: Opkøbet af Billig VVS er ikke gået ud over salget

Det har ikke givet negativ indflydelse på salget, at A&O overtog Billig VVS, siger adm. direktør Niels A. Johansen.

Selv om flere installatører var utilfredse og ville boykotte A&O, da grossistkoncernen i sommer opkøbte internetbutikken Billig VVS for 240 mio. kroner, har overtagelsen ikke haft konsekvenser for salget i tredje kvartal, skriver dagbladet Børsen.

Læs også: A.O. Johansen: Ingen grund til bekymring over købet af Billig VVS

"Det kan godt være, at der er kunder, som har valgt os fra. Der er der da højst sandsynligt, men vi har ikke mærket noget til det, og det er ikke noget, man kan se på vores salg", siger adm. direktør Niels A. Johansen ifølge Børsen.

Utilfredsheden fra installatørerne skyldtes, at A&O med opkøbet begyndte at sælge til private kunder. Mange af A&O’s professionelle kunder har dog ifølge Niels A. Johansen haft forståelse for, at koncernen nu henvender sig til to dele af markedet.         

"Når der sker noget nyt, er der nogle gange kunder, som bliver utilfredse. Vores loyale kunder har haft fuld forståelse for, at koncernen kører to forskellige brands", siger han ifølge Børsen.

A&O’s omsætning steg i tredje kvartal til 683,1 mio. kroner fra 569,5 mio. kroner i samme periode året før. Overskuddet før skat steg med omkring to mio. kroner til 33 mio. kroner.

Læs også: Solar leverer stærkt kvartalsregnskab

Niels A. Johansen vil ifølge Børsen ikke oplyse, hvor meget Billig VVS har bidraget til fremgangen, som han i lyset af omkostningerne betegner som tilfredsstillende.

 -JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere