06.07.2017  |  EL  |  El-materiel

App holder styr på nye elsikkerhedsregler

Ny app fra Tekniq skal hjælpe elinstallatører med at holde styr på de nye elsikkerhedsregler.

Tekniq har lanceret en ny medlems-app, som skal hjælpe elinstallatørerne med at holde styr på de nye elsikkerhedsregler, der trådte i kraft 1. juli.

App’en hedder ’TEKNIQ’ og kan hentes i både App Store og Google Play. Formålet med app’en er ganske enkelt at gøre arbejdet nemmere for elinstallatørerne.

”Den gør det blandt andet muligt for brugerne at dimensionere mindre installationer på stedet, uden at skulle igennem besværlige beregninger og tunge tabelopslag”, siger Jesper Sandberg, chefkonsulent hos Tekniq.

Ud over dimensioneringsværktøjet består app’en også af en vejledningsdel. Det betyder blandt andet, at ’TEKNIQ’ indeholder resuméer af de vejledninger, som Tekniq har udarbejdet i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen.

Læs også: To nordjyske el-firmaer er blevet til ét

”Brugervenligheden er afgørende, og det duer ikke at skulle læse lange vejledningstekster på en lille smartphone-skærm, når installatører eller elektrikere eksempelvis står midt i en renoveringsopgave og bare skal have svar på, om der skal være tre disponible stikkontakter i et køkken efter de nye bestemmelser”, siger Jesper Sandberg og tilføjer: 

”Derfor er vejledningerne også lavet, så de både er nemme at læse og søge i på en smartphone”. 

-CHM

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere