Elinstallation

El-materiel

Vinteren er ankommet - husk at gnaverbeskytte dine elinstallationer

Med HIKAJ 300/500 V armeret let installationskabel

Indhold fra partner

El-materiel

Rapport: 25 procent af alle brande kan forhindres

Hver eneste dag koster røg og ild menneskeliv og medfører omfattende skader på bygninger og boliger. Hele 11 europæere dør hver dag som følge af brand, hvilket svarer til mere end 4000 dødsfald om året, selv om mere end 25 % af alle brande kan forhindres.

Indhold fra partner

El-materiel

Samarbejde mellem TEC og TDC sikrer nyt speciale og flere praktikpladser

TEC på Frederiksberg samarbejder med TDC Group om at uddanne elektrikere med speciale i netværk og datakommunikation. Samarbejdet betyder, at elektrikerlærlingene for nye, tidsaktuelle kompetencer og at de samtidig er sikret en praktikplads.

Arbejdsredskaber

Nyhed: Stikkontakt med indbygget timer

Nu kan du slippe for bekymringer som "huskede jeg nu at slukke for strygejernet?". Vi lancerer i dag den nye LK FUGA® Timerstikkontakt - en stikkontakt med indbygget timer, der selv slukker for dine tilsluttede apparater.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

En del af EnergiMidt bliver til Bravida Danmark

Installationsvirksomheden Bravida Danmark overtager EnergiMidts elinstallationsafdeling.

Virksomhedsdrift

Ringe-installatør udvider forretningen

Der er gang i forretningen hos den midtfynske el-installatør Flemming Nielsen. Nu fordobles pladsen i den fysiske forretning i Ringe.

Ny hjemmeside bekæmper uautoriseret arbejde

Sikkerhedsstyrelsen og branchens organisationer vil med lanceringen af en ny hjemmeside sætte en stopper for uautoriseret arbejde.

El-materiel

Bliv klar til EU’s varslede forbud mod SF6 i mellemspændingsudstyr

Hvert år udleder elindustrien flere ton af drivhusgassen SF6. Forude venter et EU-forbud, der vil ramme danske forsyningsselskaber og virksomheder. Fremtiden er SF6-fri, men med Eatons Xiria bliver skiftet lettere.

Indhold fra partner

Branchen

Det kan betale sig at studere på deltid

De første elever i Danmark på den nye deltidsuddannelse i elinstallation har netop gennemført studiet. Deltidsordningen betyder, at virksomhederne kan fastholde de dygtige medarbejdere, mener Tekniq.

El-materiel

App holder styr på nye elsikkerhedsregler

Ny app fra Tekniq skal hjælpe elinstallatører med at holde styr på de nye elsikkerhedsregler.

Brancheprofilen: Et godt netværk er alfa og omega

Jesper Williams er ny salgsingeniør i Wieland Electric. Her skal han medvirke til at gøre Wieland til en større spiller på KNX-markedet – og det kræver blandt andet et godt netværk.

Branchen

Brancheprofilen: Gå efter drømmen!

Lars Küster, ny afdelingsleder i teknik- og servicevirksomheden Lindpro, opfordrer til, at man går efter drømmen. Men det kræver en helhjertet indsats.

Branchen

EL:CON køber Ole Leth ApS

EL:CON har overtaget elinstallatørvirksomheden Ole Leth på Viborg-egnen. Dermed styrker virksomheden positionen i det midtjyske.

Energiforbrug skal sænkes med grønne elinstallationer

Statens investeringer i energirenovering skaber i øjeblikket en enorm efterspørgsel på energiøkonomiske elinstallationer i bygninger. Det er en meget effektiv måde at sænke energiforbruget på, siger Sjælsø Gruppen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere