09.11.2022  |  EL  |  Intelligente installationer

Case: Ny energibesparende KNX sensorteknologi på Aleris forbedrer kundernes og de ansattes hverdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aleris blandt andet udskiftet lyskilderne på sengeafsnittet med energivenlig LED. Og så har de taget den absolut mest hotte KNX sensorteknologi baseret på Steinel True Presence ®, til bygningstyring i anvendelse.

Aleris (tidligere Aleris-Hamlet) er Danmarks største private sundhedsvirksomhed. I bestræbelserne på at forbedre kundeoplevelsen og samtidig klimaeffektivisere deres bygninger i Gyngemosen, Søborg, har Aleris blandt andet udskiftet lyskilderne på sengeafsnittet med energivenlig LED. 

Når man træder indenfor i privathospitalet Aleris i Søborg er man straks klar over, at det er et ganske særligt hospital. Her omtales de indlagte som kunder, og alle ansatte gør sig meget umage med at give netop kunderne en god oplevelse.

Alt lige fra receptionen til sengestuer og gangarealer er holdt i lyse venlige farver, og ledelsen på Aleris har haft specielt fokus på ét specifikt område, som man ved øger kundeoplevelsen og overordnet set gør mennesker gladere og dermed hurtigere raske – nemlig lyset.

I samråd med KNX Solutions, som er specialister i KNX og DALI løsninger, og deres samarbejdspartner elektriker.dk har Aleris på sengeafsnittet og i gangarealer fået installeret døgnrytmelys, som styres af ”True presence ®” sensorer fra det tyske firma Steinel.

De mere end 50 True Presence ® KNX sensorer på privathospitalet er forbundet via buskabel til en Hager Dali Gateway. Derfor kan Aleris ikke alene spare penge på energiregningen – de kan også give personalet en bedre arbejdsdag og – ikke mindst – kunderne en bedre oplevelse og en hurtigere recovery.

Læs mere her

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere