06.06.2018  |  EL  |  Belysning

Nu kan lyset spille sammen med musik, film og pc-spil

Philips Hue Sync er en ny gratis software til Windows og Mac-computere, der gør det muligt at synkronisere Philips Hue-belysningen med spil, musik og film.

Nu bliver det muligt at opleve musik, spil og film på en helt ny måde hjemme i stuen. 

Med Signifys, tidligere Philips Lighting, nye software, Philips Hue Sync, kan man synkronisere belysning fra Philips Hue med spil, film og musik på computeren. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Moderne lys over klassisk skole 

Det kan gøre indlevelsen i computerspil, film og lyd bedre, mener producenten. 

”Vi har forbedret, hvordan man kan bruge belysning sammen med spil, musik og film til at aktivere menneskers sanser. Hue Sync tilbyder en mulighed for at synkronisere lyseffekter til forbrugerens indhold på en hurtig måde”, siger Jasper Vervoot, der er marketing- og produktchef samt ansvarlig for hjemmesystemer hos Signify.

Den nye software gør det muligt at spille skydespil, mens lyset efterligner eksplosionerne på skærmen, eller at fylde stuen med violette, orange og gule farver, når der vises en solnedgang i film på fjernsynet. 

Philips Hue Sync fungerer sammen med Philips Hue-appen og kan benyttes på enhver computer, der har styresystemet Windows 10 eller macOS Sierra.

Desuden er det muligt at tilpasse lyset efter personlige behov. På den måde kan man styre belysningsoplevelsen ved at justere på lysets hastighed, farver og styrke, oplyser Signify. 

- JJK

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere