Signify

www.lighting.philips.dk

Branche/Sektor:

Belysning

Om

Signify (tidligere Philips Lighting) har revolutioneret belysning i over 125 år. Vi var pionerer i den revolutionerende udvikling af elektrisk lys og LED og er nu førende inden for intelligente belysningssystemer. Vores indgående forståelse af, hvordan belysning påvirker mennesker positivt, giver os mulighed for at tilbyde innovationer, der øger vores kunders forretningsmæssige værdi. Vi tilbyd…

Læs mere  

Om

Signify (tidligere Philips Lighting) har revolutioneret belysning i over 125 år. Vi var pionerer i den revolutionerende udvikling af elektrisk lys og LED og er nu førende inden for intelligente belysningssystemer. Vores indgående forståelse af, hvordan belysning påvirker mennesker positivt, giver os mulighed for at tilbyde innovationer, der øger vores kunders forretningsmæssige værdi. Vi tilbyder store belysningsoplevelser, som får mennesker til at føle sig sikre, godt tilpas, fokuserede, fyldt med energi og underholdt.

Signify er førende inden for den løbende udvikling af forbundne belysningssystemer og services. Ved at udnytte Internet of Things (IoT) forvandler vi bygninger, byrum og boliger. For at øge energieffektiviteten og administrere arbejdsmiljøer på en mere miljøvenlig måde. For at gøre byerne mere sikre og lydhøre. For at bidrage til vores heling og forbedre vores velvære. Og for at skabe helt nye oplevelser i hjemmet.

På den måde gør vi lys til meget mere end bare belysning, og vi bidrager til at forbedre den måde, som verden fungerer og mennesker lever på.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere